Çarşamba, Mayıs 06, 2009

tetikçi-2 izle .....

Oyuncular

Jason Statham (Chev Chelios) , Amy Smart (Eve) , David Carradine (Poon Dong) , Clifton Collins Jr. (El Huro) , Ling Bai (Ria) , Corey Haim (Randy)

Tam olarak ilk filmin bıraktığı yerden devam eden Tetikçi 2 , bu sefer kalbini çalanların peşine düşer. Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.

Chev’inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluşu, ve hemen akabinde ise gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılışından üç ay sonra gözlerini açtığında kalbinin ameliyatla çıkartılıp, yerine çalışabilmesi için düzenli olarak elektrik takviyesi gerektiren pilli bir aletin takıldığını görür.

Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev, tekrar bir kovalamacanın içindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri El Huron’dan, ve Çin Suç Örgütü’nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong’dan kaçmaktadır ve kalbini çalanlardan intikamını alma peşindedir. Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.


1. Bölümü TAM EKRAN izlemek için player’in "SAĞ ALT" köşesindeki ekran
butonuna basın.

1. Bölümü TAM EKRAN izlemek için player’in "SAĞ ALT" köşesindeki ekran
butonuna basın.

3. Bölümü TAM EKRAN izlemek için player’in "SAĞ ALT" köşesindeki ekran
butonuna basın.

4. Bölümü TAM EKRAN izlemek için player’in "SAĞ ALT" köşesindeki ekran
butonuna basın.

5. Bölümü TAM EKRAN izlemek için player’in "SAĞ ALT" köşesindeki ekran
butonuna basın.

6. Bölümü TAM EKRAN izlemek için player’in "SAĞ ALT" köşesindeki ekran
butonuna basın.

7. Bölümü TAM EKRAN izlemek için player’in "SAĞ ALT" köşesindeki ekran
butonuna basın.

Cuma, Nisan 24, 2009

Günümüzün En İyi Aksiyon Yıldızı - Jason Statham

Biri patlama, adrenalin, kovalamaca, kavga, heyecan, kin ve nefret gibi kavramların ne anımsattığını söyleyebilir mi? Ben biliyorum ona "Jason Statham" denir! O'nun Tetikçi filmi yok mu? Waowww.. Bütün film boyunca koşuyor ama sen ondan daha fazla yoruluyorsun. İşte bi adam işini bu kadar iyi yapar, bu kadar seyirciyi kendine hayran bırakır. Jason Statham filmlerinde "Keşke o rol'de ben oynasaydım ! :|" diyemessin. Çünlü o rol için yaratılmıştır Tetikçi ve taşıyıcı..

Onun kuralları vardır. 
1-"Anlaşmayı bozma"
2-"İsim yok"
3-"Paketi açma"

Ama sen bilirsin ki.. O anlaşma bozulur, isimler söylenir ve paket açılır. O anlaşma bozulmasa, isimler söylenmese ve paket açılmasa Taşıyıcı nasıl gömleğini çıkaracak? Nasıl kaslarını tüm heybetiyle izleyiciye sunacak? Nasıl arabadaki kız ona hayran gözlerle bakacak?

İŞTE BÖYLE BİŞEYDİR.. "Bu Film'de İyiki Ben Oynamamışım, İyiki O Oynamış Demek!"

Yorumlarınızla Yüceltin Beni :P

Cuma, Nisan 24, 2009

Jet Lee mi? Hani şu bodur, çekik gözlü çocuk?

İlk "Romeo Ölmeli" filmiyle tanıdık onu (Daha eski filmlerini izlediyseniz başka) . Belki yanındaki kıza bakmaktan yüzünü pek göremedik, Serdar Ortaç sandık biz onu.. Benzetenler oldu, benzetenleri bi güzel benzetmek isteyenler oldu. Açıkçası "Kiss of the Dragon" filminde anladım ki O Serdar Ortaç değil, JET LEE!. Böyle bir oyunculuk olamaz. Gerçekten boyundan büyük iş yapıyor diye buna denir. Oynadığı her rolün altından kolaylıkla kalkıyor. Artık yanında oynayan kadın oyunculara bakmıyorum. Belkide "en iyi kadın oyuncu" ödülünü onun için alamıyor Jet Lee ile oynayan kadınlar. Tabii ki ona hiç şüphe yok, neden artık cinsellikten çok dövüş var sanıyorsunuz Jet Lee filmlerinde :) .. 

Şimdi sizlere Jason Statham ve Jet LEE karşılaştırması yapmak isterdim. Ama nasıl yapabilirim ki? Böyle 2 muhteşem oyuncuyu, böyle 2 farklı yeteneği nasıl birbiriyle kıyaslayayım ki? Taşıyıcı hiç Jet Lee olur mu ki? Kung FU yapan adam Jason Statham OLsun. Hiç yakışır mı Jet Lee'ye gömlek giymek. Jason'a kuşak bağlamak? 

Jackie Chan'i unuttuğumuz günlerde bize sen ilaç oldun JET LEE!

TEŞEKKÜRLER SANA!!! 

Yorumlarınızla Yüceltin Beni :) ...

Perşembe, Nisan 23, 2009

Blogger Tema Yapma Programı - Blogger Template Maker

Temalarla ilgili bi inceleme yaparken bir program gözüme takıldı. Programın adı "Artisteer Web Desinger" . Program bize birçok blog türü için tema hazırlamamızı sağlıyor. Kullanımı çok basit. Programda hazır butonlar,  sablonlar, renk düzenleyicisi gibi bir çok araçta bize kolaylık sağlıyor. Program 1 Sutunlu, 2 Sutunlu ve 3 Sutunlu şablonlar hazırlamamız içinde bize seçenek sunuyor. Programın web adresine BURADAN ulaşabilirsiniz. Programla yapabileceklerinizi görmek için BURAYA tıklayın.

Programın boyutu : 54 MB Civarındadır.
Programın demo görüntüsü : Buradan.
Desteklediği diller: English, German, Dutch, French, Spanish, Portuguese, Italian, Swedish, Japanese, Arabic, Chinese, Polish and Russian. (Malesef Türkçe Dil Desteği Yok.)
Programı indirmek için : TIKLA!

Perşembe, Nisan 23, 2009

Yasaklı Youtube ve Diğer Sitelere Giriş - DNS

Yasaklanmış olan sitelere girimek mümkün. Nasıl mı?

  • DNS Değiştirerek Giriş : Yapmamız gereken ağ bağlantı özelliklerinden TCP/IP ye girerek DNS kısmına 1. DNS'e : 4.2.2.1 - 2. DNS'e : 4.2.2.2 yazın.

  • Firefox Yardımıyla : Proxy4free sitesinde yer alan proxylerden herhangi bir tanesini kopyalayın; Firefox’u açın; Araçlar - Seçenekler - Gelişmiş -  Ağ - Ayarlar yolunu izleyin. IP adresini ve portu buraya yapıştırın.

  • Proxy Siteleri Üzerinden : Burada listesi bulunan Proxy sitelerinden herhangi birini açın. Girmek istediğiniz sitenin adresini gerkli kısma yazın.

  • UltraSurf ile : UltraSurf 8.9′u sisteminize kurmanıza gerek yoktur, yazılımın exe sini çalıştırmanız yeterlidir.EXE yi çalıştırmanızın ardından Windows saatinin hemen üzerinde bir kilit işaretiyle  yerini alır. Yazılım içerisinde herhangi bir ayar yapmanıza da gerek yok, girilen herhangi bir sitede bu araç sayesinde sorunsuz sörf yapabiliyorsunuz.UltraSurf’un dezavantajı sadece Internet Explorer altında çalışıyor olması.

  • TreeWalk DNS ile : Buradan temin edeceğiniz yazılım ile güncel DNS ler kullanarak sitelere sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.
  • Perşembe, Nisan 23, 2009

    2008 Zaman Öss Denemeleri Cevapları

    Benim gibi dersaneye gidemeyipte öss ye hazırlananların 1 numaralı test dergisi zaman gazetesinin öss dergisidir.Bu dergiye aşina olanların bileceği gibi testlerin cevapları normalde http://sinav.zaman.com.tr/ adresinde yayınlanıyor.Ama bu sitedede arasıra cevaplar geç yayınlanabiliyor.

    Biraz araştırma yaptım ve http://sinav.zaman.com.tr/ adresine alternatif, yine zaman gazetesinin her hafta dağıttığı öss dergisi sorularının cevaplarını yayınlayan başka bir site daha buldum.İşte o alternatif link ve dergi hakkında bikaç bilgi..:

    Zaman öss cevap anahtarlarının alternatif linkine gitmek için buraya tıklayın.Ayrıca bu sitede FEM dersanesinin yaptığı sınavların cevap anahtarlarıda yayınlanıyor.. Zaman öss dergisini bilmeyenler için kısaca anlatırsam şöyle bişey:Her hafta cuma günleri yayınlanıyor.Gazetenin haricindede alabiliyosunuz (en azından bizim burda ben gazetesiz sadece dergiyi alabiliyorum). Derginin fiyatı 1.1 ytl.İçindeki sorular FEM dersanesi tarafından hazırlanıyor.Diğer gazetelerin verdikleri öss deneme dergilerinden kat kat daha kaliteli.

    İster öss ye dersanelere giderek hazırlanın istersenizde dersaneye gidemeyerek dışarıdan hazırlanın, herkese zaman öss dergisini öneririm.

    Alıntı:GokhanBlog.Com

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Zombilerin Şafağı - Shaun of Death Filmi izle

    Baslik: Zombilerin Şafağı - Shaun of Death
    Aciklama: Shaun'un hayatı artık tıkanma noktasına gelmiştir. Bütün vaktini en iyi arkadaşı Ed'le birlikte Winchester adlı bir barda annesi ve kız arkadaşının yarattığı problemleri çözmeye çalışmakla geçirmektedir. Liz'in kendisini terketmesiyle Shaun sonunda hayatını bir düzene sokmaya karar verir. Kız arkadaşının kalbini tekrar kazanıp annesiyle olan sorunlarını telafi etmeye karar verir. Artık yetişkin bir erkek olmanın sorumluluklarını yerine getirmesi gerekmektedir. Ancak bu arada zombiler dirilir ve yaşayanları yemek üzere harekete geçerler. Ancak aldığı kararlara göre zombilerin dirilmesi Shaun için basit bir sorundur. Zombi saldırısından ailesini ve sevdiklerini kurtarabilmek için arkadaşı Ed ile birlikte gidebilecekleri en sakin yeri bulurlar.

    ©2009 All Rights Reserved | Tüm Hakları Saklıdır.