Cuma, Nisan 24, 2009

Günümüzün En İyi Aksiyon Yıldızı - Jason Statham

Biri patlama, adrenalin, kovalamaca, kavga, heyecan, kin ve nefret gibi kavramların ne anımsattığını söyleyebilir mi? Ben biliyorum ona "Jason Statham" denir! O'nun Tetikçi filmi yok mu? Waowww.. Bütün film boyunca koşuyor ama sen ondan daha fazla yoruluyorsun. İşte bi adam işini bu kadar iyi yapar, bu kadar seyirciyi kendine hayran bırakır. Jason Statham filmlerinde "Keşke o rol'de ben oynasaydım ! :|" diyemessin. Çünlü o rol için yaratılmıştır Tetikçi ve taşıyıcı..

Onun kuralları vardır. 
1-"Anlaşmayı bozma"
2-"İsim yok"
3-"Paketi açma"

Ama sen bilirsin ki.. O anlaşma bozulur, isimler söylenir ve paket açılır. O anlaşma bozulmasa, isimler söylenmese ve paket açılmasa Taşıyıcı nasıl gömleğini çıkaracak? Nasıl kaslarını tüm heybetiyle izleyiciye sunacak? Nasıl arabadaki kız ona hayran gözlerle bakacak?

İŞTE BÖYLE BİŞEYDİR.. "Bu Film'de İyiki Ben Oynamamışım, İyiki O Oynamış Demek!"

Yorumlarınızla Yüceltin Beni :P

Cuma, Nisan 24, 2009

Jet Lee mi? Hani şu bodur, çekik gözlü çocuk?

İlk "Romeo Ölmeli" filmiyle tanıdık onu (Daha eski filmlerini izlediyseniz başka) . Belki yanındaki kıza bakmaktan yüzünü pek göremedik, Serdar Ortaç sandık biz onu.. Benzetenler oldu, benzetenleri bi güzel benzetmek isteyenler oldu. Açıkçası "Kiss of the Dragon" filminde anladım ki O Serdar Ortaç değil, JET LEE!. Böyle bir oyunculuk olamaz. Gerçekten boyundan büyük iş yapıyor diye buna denir. Oynadığı her rolün altından kolaylıkla kalkıyor. Artık yanında oynayan kadın oyunculara bakmıyorum. Belkide "en iyi kadın oyuncu" ödülünü onun için alamıyor Jet Lee ile oynayan kadınlar. Tabii ki ona hiç şüphe yok, neden artık cinsellikten çok dövüş var sanıyorsunuz Jet Lee filmlerinde :) .. 

Şimdi sizlere Jason Statham ve Jet LEE karşılaştırması yapmak isterdim. Ama nasıl yapabilirim ki? Böyle 2 muhteşem oyuncuyu, böyle 2 farklı yeteneği nasıl birbiriyle kıyaslayayım ki? Taşıyıcı hiç Jet Lee olur mu ki? Kung FU yapan adam Jason Statham OLsun. Hiç yakışır mı Jet Lee'ye gömlek giymek. Jason'a kuşak bağlamak? 

Jackie Chan'i unuttuğumuz günlerde bize sen ilaç oldun JET LEE!

TEŞEKKÜRLER SANA!!! 

Yorumlarınızla Yüceltin Beni :) ...

Perşembe, Nisan 23, 2009

Blogger Tema Yapma Programı - Blogger Template Maker

Temalarla ilgili bi inceleme yaparken bir program gözüme takıldı. Programın adı "Artisteer Web Desinger" . Program bize birçok blog türü için tema hazırlamamızı sağlıyor. Kullanımı çok basit. Programda hazır butonlar,  sablonlar, renk düzenleyicisi gibi bir çok araçta bize kolaylık sağlıyor. Program 1 Sutunlu, 2 Sutunlu ve 3 Sutunlu şablonlar hazırlamamız içinde bize seçenek sunuyor. Programın web adresine BURADAN ulaşabilirsiniz. Programla yapabileceklerinizi görmek için BURAYA tıklayın.

Programın boyutu : 54 MB Civarındadır.
Programın demo görüntüsü : Buradan.
Desteklediği diller: English, German, Dutch, French, Spanish, Portuguese, Italian, Swedish, Japanese, Arabic, Chinese, Polish and Russian. (Malesef Türkçe Dil Desteği Yok.)
Programı indirmek için : TIKLA!

Perşembe, Nisan 23, 2009

Yasaklı Youtube ve Diğer Sitelere Giriş - DNS

Yasaklanmış olan sitelere girimek mümkün. Nasıl mı?

  • DNS Değiştirerek Giriş : Yapmamız gereken ağ bağlantı özelliklerinden TCP/IP ye girerek DNS kısmına 1. DNS'e : 4.2.2.1 - 2. DNS'e : 4.2.2.2 yazın.

  • Firefox Yardımıyla : Proxy4free sitesinde yer alan proxylerden herhangi bir tanesini kopyalayın; Firefox’u açın; Araçlar - Seçenekler - Gelişmiş -  Ağ - Ayarlar yolunu izleyin. IP adresini ve portu buraya yapıştırın.

  • Proxy Siteleri Üzerinden : Burada listesi bulunan Proxy sitelerinden herhangi birini açın. Girmek istediğiniz sitenin adresini gerkli kısma yazın.

  • UltraSurf ile : UltraSurf 8.9′u sisteminize kurmanıza gerek yoktur, yazılımın exe sini çalıştırmanız yeterlidir.EXE yi çalıştırmanızın ardından Windows saatinin hemen üzerinde bir kilit işaretiyle  yerini alır. Yazılım içerisinde herhangi bir ayar yapmanıza da gerek yok, girilen herhangi bir sitede bu araç sayesinde sorunsuz sörf yapabiliyorsunuz.UltraSurf’un dezavantajı sadece Internet Explorer altında çalışıyor olması.

  • TreeWalk DNS ile : Buradan temin edeceğiniz yazılım ile güncel DNS ler kullanarak sitelere sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.
  • Perşembe, Nisan 23, 2009

    2008 Zaman Öss Denemeleri Cevapları

    Benim gibi dersaneye gidemeyipte öss ye hazırlananların 1 numaralı test dergisi zaman gazetesinin öss dergisidir.Bu dergiye aşina olanların bileceği gibi testlerin cevapları normalde http://sinav.zaman.com.tr/ adresinde yayınlanıyor.Ama bu sitedede arasıra cevaplar geç yayınlanabiliyor.

    Biraz araştırma yaptım ve http://sinav.zaman.com.tr/ adresine alternatif, yine zaman gazetesinin her hafta dağıttığı öss dergisi sorularının cevaplarını yayınlayan başka bir site daha buldum.İşte o alternatif link ve dergi hakkında bikaç bilgi..:

    Zaman öss cevap anahtarlarının alternatif linkine gitmek için buraya tıklayın.Ayrıca bu sitede FEM dersanesinin yaptığı sınavların cevap anahtarlarıda yayınlanıyor.. Zaman öss dergisini bilmeyenler için kısaca anlatırsam şöyle bişey:Her hafta cuma günleri yayınlanıyor.Gazetenin haricindede alabiliyosunuz (en azından bizim burda ben gazetesiz sadece dergiyi alabiliyorum). Derginin fiyatı 1.1 ytl.İçindeki sorular FEM dersanesi tarafından hazırlanıyor.Diğer gazetelerin verdikleri öss deneme dergilerinden kat kat daha kaliteli.

    İster öss ye dersanelere giderek hazırlanın istersenizde dersaneye gidemeyerek dışarıdan hazırlanın, herkese zaman öss dergisini öneririm.

    Alıntı:GokhanBlog.Com

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Zombilerin Şafağı - Shaun of Death Filmi izle

    Baslik: Zombilerin Şafağı - Shaun of Death
    Aciklama: Shaun'un hayatı artık tıkanma noktasına gelmiştir. Bütün vaktini en iyi arkadaşı Ed'le birlikte Winchester adlı bir barda annesi ve kız arkadaşının yarattığı problemleri çözmeye çalışmakla geçirmektedir. Liz'in kendisini terketmesiyle Shaun sonunda hayatını bir düzene sokmaya karar verir. Kız arkadaşının kalbini tekrar kazanıp annesiyle olan sorunlarını telafi etmeye karar verir. Artık yetişkin bir erkek olmanın sorumluluklarını yerine getirmesi gerekmektedir. Ancak bu arada zombiler dirilir ve yaşayanları yemek üzere harekete geçerler. Ancak aldığı kararlara göre zombilerin dirilmesi Shaun için basit bir sorundur. Zombi saldırısından ailesini ve sevdiklerini kurtarabilmek için arkadaşı Ed ile birlikte gidebilecekleri en sakin yeri bulurlar.

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Pokemon - Çizgi Film izle

    Baslik: Pokemon - Çizgi Film
    Aciklama: Pokemon fırtınasının sinemayı ikinci ziyareti olan Pokemon "En Güçlü O" da, güç tutkunu bir Pokemon koleksiyoncusu olan Lawrence, gizemli ve çok güçlü bir Pokemon olan Lugia'nın kontrolünü ele geçirmek istemektedir. Bunu yapabilmesi için ateş, şimşek ve buzu temsil eden üç temel pokemon elementine sahip olmak zorunda olduğuna inanmaktadır. Ama onun bu düşüncesiz tutkusu dünyanın dengesini bozup sonunu getirebilecek felaketlere gebedir. Ash ve devamlı onun yanında olan arkadaşları, dünyanın yıkılmasına neden olmadan önce Lawrence'I durdurmak zorundadır.

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Scooby-Doo and the Goblin King (2008) - TrAltyazı Filmi izle

    Baslik: Scooby-Doo and the Goblin King (2008) - TrAltyazı
    Yönetmen: Joe Sichta Yapım
    Yılı: 2008
    Firma: Hanna-Barbera
    Süre: 1 saat 15 dk
    Dil: İngilizce
    IMDB Puanı: 6.1 (84 Oy)
    Ülke: Amerika
    Tür: Animasyon














    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Ninja Kaplumbağalar (2007) - TMNT Filmi izle

    Baslik: Ninja Kaplumbağalar (2007) - TMNT
    Aciklama: New York'ta garip olaylar yaşanıyordur. Hızla oradan oraya sıçrayan gölgeler, ortaya çıkan garip yıldız haritaları ve şehre saldırılar düzenleyen yaratıklar herkese korku salmıştır. Acaba zengin endüstri imparatoru Max Winters'ın bu işlerde parmağı var mıdır?Son maceralarında düşmanları Shredder'ı öldürdükten sonra birbirlerinden kopan NİNJA KAPLUMBAĞALAR, hayatlarını kazanmak için ayrı ayrı yollara sapmışlardır.Leonardo, ustaları Splinter'ın isteği üzerine bir dünya turuna çıkmış, ancak bilinmeyen bir yerde inzivaya çekilerek geri dönmemiştir. Raphael gece olduğnda adi suçluların peşine düşen başına buyruk, maskeli bir kahramana dönüşmüştür. Michaelangelo partilerde çocukları eğlendirmeye başlamış, Donatello ise bir teknik destek hattında çalışmaya başlamıştır.Tüm bunlar olurken, usta Splinter New York'ta gerip olayların başgösterdiğini fark eder. Bir teknoloji şirketinin sahibi olna zengin iş adamı Max Winters, antik çağlardan kalmış bir orduyu tekrar hayata geçirip tüm dünyayı ele geçirmeyi hedeflemektedir. Üstelik, kaybettiği ustası Shredder'ın izinden giden Karai ve Foot Klan'ın da desteğini yanına almıştır.NİNJA KAPLUMBAĞALAR; tekrar bir araya gelip kötülere karşı tek yumruk halinde savaşabilmesi için, eski dostları April ve Casey Jones'un da desteğine başvuracaktır.


    Büyük Ekran İzleyin



    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Hancock (2008) ( Orjinal Tr. Dublaj ) Film izle

    Baslik: Hancock (2008) ( Orjinal Tr. Dublaj ) 
    Aciklama: Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey'in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı super kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar. Hancock'un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray'in karısı Mary'nin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır.


    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Şaolin Futbolu - Shaolin Soccer (2001) Filmi izle

    Baslik: Şaolin Futbolu - Shaolin Soccer (2001)
    Aciklama: Film, ustası olduğu Şaolin Kung Fu'nun nimetlerini dünyaya anlatmayı kendisine görev edinmiş Sing'in (Stephen Chow) hikayesini anlatır. Sing, günlük yaşamında karşılaştığı kişilere çeşitli Şaolin Kung Fu teknikleri üzerinden tavsiyelerde bulunarak ve bazen de bu görüşlerini komik şarkılar ve danslarla süsleyerek, bu eski dövüş sanatını yaygınlaştırabilmek için uğraş vermektedir. Bir gün karşılaştığı futbol koçu Fung (Ng Man Tat) ise Sing'e yeteneklerini futbol ile harmanlaması fikrini verir. Böylece, Sing'in Şaolin kardeşi ve Şaolin öğrencisi olan arkadaşlarını da yanlarına alan Sing ve Fung, yenilmez bir futbol takımı oluşturmak üzere işe koyulurlar.










    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Harry Potter ve Felsefe Taşı Film izle

    Baslik: Harry Potter ve Felsefe Taşı
    Aciklama: Büyücü anne ve babasının gizemli bir şekilde ölümünden sonra Harry Potter, kendisine siğıntı gibi davranan akrabaları ile yaşamaya başlamıştır. Annesinin ve babasının trafik kazasında öldüğünü sanmakta ve hiç bir gerçeği bilmemektedir. 11. yaş gününde bir baykuş Harry'e yeşil renkte yazılmış bir mektup getirir. Evdekiler tarafından imha edilen mektup daha sonraki günlerde de getirilmeye devam eder fakat Harry bir türlü mektubu okuyamamaktadır. Bu sıra dışı olaylardan kurtulmak için kırsal mekanda bulunan bir eve bile taşınılır. Bir zaman sonra Hagrit adında bir dev eve gelerek Harry'e gerçeği anlatır. O'nun bir büyücü olduğunu ve Büyücü Okulundan burs kazandığını ifade eder. Buna inanamayan Harry zamanla yaşadığı farklılıklardan yola çıkarak okula gitmeye karar verir.

    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Riddick Günlükleri (2004) The Chronicles of Riddick Filmi izle

    Baslik: Riddick Günlükleri (2004) The Chronicles of Riddick

    Aciklama: Evrenin karanlık zamanları... Gezegenler birbiri ardına Necromonge ordusunun pençesine düşmektedir. Necromonge'nin işgalci ordularının ele geçirdiği dünyalara sunduğu tercih basittir: Ya değişirsin, ya da ölürsün! Bu seçeneği kabul etmeyenlerin tek umudu, birisinin ortaya çıkıp Necromonger ordusunun yayılmasını yavaşlatmasıdır. Ancak bu duruma isyan edenlerin ömrü kısa olmakta, kurtarıcı olarak ortaya çıkanlara da yeterli destek gelmemektedir. Herşey hızla kötüye giderken hayatta kalmayı başarabilenler rahatlamak için efsanelere sarılırlar. İyinin ortaya çıkıp kötünün hakkından geldiği efsaneler, kehanetler dilden dile dolaşmaya başlar. Ancak bazen efsaneler de yanlış olabilir ve 'kötü'nün panzehirinin 'iyi' olacağı şeklinde bir kural yoktur. Şeytani güçleri durdurabilmenin bazen tek yolu vardır: Kötülüğün üzerine iyi ile değil, bir başka şeytani güç ile gitmek... Bunun üzerine bu büyük mücadeleye hiç hesapta olmayan bir adam davet edilir. Sürgünden çağırılan Riddick'in (Vin Diesel) kainatı kurtarmak gibi bir derdi yoktur. Herşeyi geride bırakalı çok olmuştur. Beş yıl önce Taurus sistemindeki Tanrı'nın unuttuğu gezegenden kaçtıktan sonra bir daha dönüp arkasına bakmamıştır. Peşindeki paralı askerlerden kurtulmaya çalışarak günlerini geçirmektedir. Riddick'e göre kıyamet kopsun ya da kopmasın hiç fark etmez. Bu tek kişilik ordunun tek derdi, kendi hayatını kurtarmaktır. Yoluna çıkarsanız gözünü kırpmadan canınızı alır. Ancak beklenmeyen gelişmeler olur ve Riddick kendisini çok şiddetli savaşlar dizisinin içinde bulur. Riddick'in evreni kurtarmak için vermeye başladığı mücadele, kuşatma altındaki çok kültürlü uygarlıktan başlayıp, cehennemi andıran volkanik gezegendeki yeraltı hapishanesine; oradan da Barok tarzındaki Basilica adlı dev uzay gemisine kadar uzanır. Kehanetlerde son savaşta tüm insanlığın kaderinin şovalye ruhlu tek bir insana bağlı olacağı öngörülür. Evrendeki tüm güçler bir araya gelse kaderi değiştiremez.



    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Da Vinci Şifresi - Da Vinci Code Filmi izle

    Baslik: Da Vinci Şifresi - Da Vinci Code
    Aciklama: Bir gece, Louvre müzesi müdürü öldürülmüş olarak bulunur. Bu olay üzerine ünlü simgebilim Profesörü Robert Langdon (Tom Hanks) Louvre müzesine çağırılır. Müze müdürü ardında esrarengiz bir simge dizimi ve ipuçları bırakmıştır. Kendisi de tehlikede olan Langdon, polis kriptoloji uzmanı Sophie Neveu'nün (Audrey Tautou) yardımıyla, Leonardo Da Vinci'nin çalışmalarında bir dizi akıl almaz sırrı çözer. Tüm bu sırlar onları, hayatlarını 2000 yıldır gizli kalan eski bir gizemi korumaya adamış gizli bir topluluğa *ürür.

    @ Yahoo! Video

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Baba 2 - Godfather 2 Filmi izle

    Baslik: Baba 2 - Godfather 2
    Aciklama: Genç Vito Corleone 1910'larda Sicilya'dan New York'a göç eder. Ailesinin geçimini sağlayabilmek için çeşitli işlerde çalışır ve yavaş yavaş yükselmeye başlar. Michael Corleone ise 1950'lilerde ailesinin işlerini düzenlemek için Las Vegas, Hollywood ve Küba arasında mekik dokumaktadır.


    Büyük Ekran İzleyin




    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Esaretin Bedeli / The Shawshank Redemption (1994) Filmi izle

    Baslik: Esaretin Bedeli / The Shawshank Redemption (1994)
    Aciklama: Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir.

    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Karayip Korsanları : Ölü Adamın Sandığı [2006] Film izle

    Baslik: Karayip Korsanları : Ölü Adamın Sandığı [2006]
    Aciklama: Kaptan Jack Sparrow yine belaya bulaşmıştır. Uçan Hollandalı adlı hayalet geminin kaptanı efsanevi Davey Jones'a bir borcu vardır. Kısıtlı sürede Jack borcunu ödemenin bir yolunu bulacak ya da öldükten sonra yaşamını bir köle olarak geçirecektir. Bu arada Will Turner ve Elizabeth Swann'ın evlilikle ilgili planları da Sparrow'un problemleri yüzünden kesintiye uğrar. Onlar da bu macerada cam sileceğinden daha hızlı taraf değiştiren Sparrow'a katılmaya karar verirler ..


    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Hip Hop Dansçıları - You Got Served (2004) *Editörün Seçimi*

    Baslik: Hip Hop Dansçıları - You Got Served (2004
    Aciklama: Bay Rad'in deposunda,Los Angeles'daki en iyi hip-hop takımları para ve onur için yarışırlar. Partiye paldır küldür giren varoş ekibi, onların dansçılarını ve figürlerini çalar. Kavga halindeki arkadaşlar sokağı temsil etmek için işbirliği yapmak zorundadırlar. Seksi bir hikaye ve en iyi dans figürlerinin birleştiği, IMX'ten Marques Houston, B2K'den Omari, Lil' Kim ve komedyen Steve Harvey'nin rol aldığı you got served, ekranı sarsan , hızlı ve çelik yürekli bir metropol draması.

    Büyük Ekran İzleyin




    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Baslik: Beyaz Melek
    Filminin Konusu : Beyaz Melek filmi; bir aşkın öyküsüdür. Bu aşk öyküsü, iki insanın birbirine duyduğu aşk değil, bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşkın ve sevginin hikayesidir. Filmde, doğudan batıya, mekteplisinden köylüsüne, gencinden yaşlısına sevginin her türlü motifi hem duygusal hem de esprili bir dille anlatılır. Kalplerimizi ısıtan tüm anlar ve bizi biz yapan tüm değerlerimiz daha önce hiç düşünmediğimiz yada hissetmediğimiz şekilde seyirciyle buluşturulur. Ve der ki : Sevgi asla yarına ertelenmeyecek, insanoğlunun en büyük ve görkemli eylemidir.
    Yapımcı : Murat Tokat, A. Levent Üngör Görüntü
    Yönetmeni : Eyüp Boz
    Müzik : Mahsun Kırmızıgül, Yildiray Gürgen, Kemal Sahir Gürel Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Senaryo : Mahsun Kırmızıgül Oyuncular : Fırat Tanış, Erol Günaydın, Cezmi Baskın, Ali Sürmeli, Yıldız Kenter, Emel Sayın, Erol Demiröz, Arif Erkin, Mahsun Kırmızıgül, Bilge Zobu, Cihat Tamer, Zeynep Tokuş, Suna Selen, Tomris Oğuzalp, Gazanfer Özcan, Fadik Sevin Atasoy, Yavuz Bingöl, Necmi Yapıcı, Sarp Apak, Hüseyin Avni Danyal, Tanju Tuncel, İlkay Saran, Nejat Uygur, Nurşin Demİr, Tolon Karaca


    Büyük ekran izleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Üç Maymun - Three Monkeys (2008) Filmi izle

    Baslik: Üç Maymun - Three Monkeys (2008)
    Aciklama:
    Gerçeği bilmek, görmek istememek, duymamak veya hakkında konuşmamak, kısacası Üç Maymunu oynamak onun var olduğu gerçeğini değiştirir mi? Sorgusu üzerine inşa edilen film, Ceylanın sözleriyle, küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin, gerçeği örtbas ederek herşeye karşın birarada kalma çabasını anlatıyor. Yaklaşan genel seçimlere bir muhalefet partisinden aday olarak girecek iş adamı Servet, ıssız bir yolda trafik kazası yapar. Ölümle sonuçlanan kaza sırasında araçta bile olmayan şoförü Eyüpe para verip yalan söyleterek ölümün sorumluluğunu almasını ister. Servet, kendisi yerine hapse giren Eyüpün karısı Hacer ile de ilişkiye girmeye başlayınca, olaylar sonunda bir aile dr**** sebep olacak kadar karışır. 2008 Cannes Film Festivalinde yarışan film, hem eleştirmenlerden tam not aldı, hem de Nuri Bilge Ceylana Uzak ve İklimler ile kazanamadığı En iyi Yönetmen ödülünü getirdi.








    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Mamma Mia (2008) - Türkçe Dublaj Filmi izle

    Baslik: Mamma Mia (2008) - Türkçe Dublaj
    Aciklama: Babasının kimliğini keşfetmeyi ümit eden genç bir kız olan Sophie Sheridan’ın öyküsü, ünlü pop grubu Abba’nın hit şarkıları eşliğinde anlatılıyor. Sophie Sheridan evlenme aşamasına gelmiş genç bir kızdır. Nikâhtan bir gün öncesinde annesi Donna’nın 20 yıl önce ziyaret ettiği Yunan adalarında yaşadığı geçmişinden üç erkek birden getirir ..










    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Kediler ve Köpekler - Cats & Dogs (2001) Filmi izle

    Baslik: Kediler ve Köpekler - Cats & Dogs (2001)
    Aciklama: Kediler ve köpekler arasındaki çok gizli ve hi-tech casusluk savaşlarına matrak bir bakış: Bu iki hayvan cinsinin birbirlerine karşı negatif duyguları uzun zamandır bastırılmış ve topyekün savaş gerçekleşmemiştir. Fakat, bir profesör insanların köpeklere karşı tüm alerjilerini yok eden bir aşı geliştirince, sahiplerinin gözünden düşecekleri kaygısına kapılan kediler hummalı bir faaliyetle örgütlenir. Mr Tinkles adlı beyaz İran kedisi, dünyanın gizli hakimiyetini bir numaralı rakiplerine bırakmak niyetinde değildir. Bastırılmış güdüler harekete geçer ve savaş çıkar: Üstelik tüm çılgınlık, tarafların insan sahiplerinin ruhu bile duymadan gerçekleşir. Hülya Avşar, Ali Poyrazoğlu ve Volkan Severcanın seslendirmesiyle izleyeceğimiz filmin yönetmeni Guterman, 1998 yapımı animasyon Antzın da yönetmenlerinden biri.







    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Baslik: Maske - The Mask // Jim Carrey
    Aciklama: Stanley Ipkiss (Jim Carrey), iyi yürekli bir banka memurudur. Bir gün bulduğu antika bir maskeyi takar ve inanılmaz güçlere sahip bir yaratığa dönüşür. Halk arasında Maske diye tanınan kahramanımız, yanlışlıkla Dorian Tyrel (Peter Greene) adlı bir mafya liderinin hedefi haline gelir.


    Perşembe, Nisan 23, 2009

    ılgın Kuzenler / The Dukes Of Hazzard Filmi izle

    Baslik: Çılgın Kuzenler / The Dukes Of Hazzard
    Aciklama: Bo ve Luke Duke kuzenler, seksi kuzenleri Daisy'nin (Jessica Simpson) ve amacaları Jesse'nin (Willie Nelson) yardımlarıyla, Duke ailesinin çiftlik evinin, kasabanın çürümüş komseri Boss Hogg (Burt Reynolds) tarafından yıkılmasına engel olmayı kafalarına koyarlar. Bu hayati mucadelelerinde, onlar için her yol mübahtır ..

    CD1
    Büyük Ekran İzleyin


    CD 2
    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Sex and the City - Sex And The City: The Movie (2008) - Türkçe Dublaj

    Baslik: Sex and the City - Sex And The City: The Movie (2008) - Türkçe Dublaj
    Aciklama: Ünlü dizinin HBO TV'deki bitişinden dört yıl sonrasında başlıyor. Carrie Bradshaw, en son Big ile sağlam ve kalıcı bir ilişki kurmak üzeredir. Bu ilişkinin ilk başladığından beri 10 yıl geçmiştir. Artık çıtalar daha yüksektir. Daha çok güven ve potansiyel vardır. Bu nedenle uzun metrajlı filmde zaten var olanın üzerine çok sürprizli yeni gelişmeler eklenir...









    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Hayalet Kasabası - Ghost Town (2008) - Tr Altyazı Filmi izle

    Baslik: Hayalet Kasabası - Ghost Town (2008) - TrAltyazı
    Aciklama: Yakınları tarafından çok sevilen Bertram Pincus günün birinde ölür. Ama Pincus'un bu ölüm durumu sadece 7 dakika sürer. 7 dakikalık bu aradan sonra hayatına geri dönen Pincus'un artık tüm hayaletleri ve daha önce ölen herkesi görebilme gibi bir yeteneği vardır. Ancak bu yetenek ona fayda değil zarar getirmeye başlamıştır. Çünkü tüm ölüler Pincus'dan bir şeyler talep etmeye başlamıştır. Bu durum onu ölülerle hayattakiler arasında komik bir elçi haline getirmeye başlar. Gizle Pencere, Panik Odası ve Carlito'nun Yolu gibi önemli filmlerin usta senaristi olan David Koepp bu sefer de yer yer hüzünlendiren fantastik bir komediyle karşımıza çıkıyor.

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Kaçık Sevgilim - My Sassy Girl (2008) // Tr Altyazı // Elisha Cuthbert Filmi izle

    Baslik: Kaçık Sevgilim - My Sassy Girl (2008) // TrAltyazı
    Aciklama: Romantik komedi filmlerden hoşlanıyorsanız 2008 yapımı bu film tam size göre...


    Perşembe, Nisan 23, 2009

    şte Spartalılar - Meet The Spartans (2008) - Sansürsüz - Altyazı

    Baslik: İşte Spartalılar - Meet The Spartans (2008) - Sansürsüz - Altyazı
    Aciklama: Kavgaya hazırlanın.. Bu Ölüm Çukuru versiyonunda gülmekten gözleriniz yaşaracak. Kesintisiz daha uzun metrajıyla daha sert ve daha yabani son derece gülünç ve tarihi orduyu tarihi gerçekler eşliğinde izleyin! Herşey, kahraman Leonidasın kendilerini 13 savaşçı olarak adlandırdıkları ve üzerlerinde deri iç çamaşırdan başka birşey olmayan beceriksiz bir birliğe komutanlık etmesiyle başlar.



    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Çılgınlar Gemisi - Boat Trip Filmi izle

    Baslik: Çılgınlar Gemisi - Boat Trip
    Aciklama: Hayatlarında kadınlardan sık sık kazık yiyen iki sıkı dost, güzel bir deniz yolculuğuna çıkıp dinlenmeye, güneşin tadını çıkarmaya karar verir. Jerry (Cuba Gooding Jr)'nin kalbi kırıktır ve eski kız arkadaşını unutmak istemektedir. Kendisine eski kız arkadaşını unutturacak kadınlarla tanışmayı planlamaktadır. Nick (Horatio Sanz) ise evlenmek isteyebileceği bir kadınla henüz hiç karşılaşmamıştır. Fakat bilet aldığı seyahat firması Nick'e 'küçük' bir oyun oynamıştır. Nick ve Jerry kendilerini eğlence dolu bir maceranın içinde değil, yanlışlıkla katıldıkları bir gay turunda bulurlar.
    Yönetmen : Mort Nathan
    Senaryo : Mort Nathan, William Bigelow
    Oyuncular : Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz, Vivica A. Fox, Roselyn Sanchez, Maurice Godin, Roger Moore, Victoria Silvstedt, Ken Hudson Campbell Görüntü Yönetmeni : Shawn Maurer Müzik : Robert Folk
    Süre : 1 saat, 35 dk. Gösterim


    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Vahşi ve Güzel - Wild Child (2008) TrAltyazı Filmi izle

    Baslik: Vahşi ve Güzel - Wild Child (2008)TrAltyazı
    Aciklama: “Wild Child”da isyankar ruhlu Amerikalı bir genç kızın komik öyküsü anlatılır. Babasından çeşitli uyarılar alan genç kız, sonunda davranışlarını düzeltmesi için İngiltere’de katı kurallarıyla tanınan bir kızlar okuluna gönderilir ..

    BÖLÜM -1-




    BÖLÜM -2-



    BÖLÜM -3-



    BÖLÜM -4-



    BÖLÜM -5-

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    The Guru // Komedi Tufanı

    Baslik: The Guru // Komedi Tufanı :)
    Aciklama: Ramu Guptayı bekleyen kaderi ancak bir guru tahmin edebilir. Hindistanda yaşayan Ramu Gupta (Jimi Mistry), Broadwayin görkemli dünyası karşısında başı dönmüş bir dans öğretmenidir. Hayallerini New Yorkta tutacağı çatı katı, kırmızı bir Mercedes ve Baywatch dizisinden fırlamış sarışın kızlar süsler. Hindistanın dans prensi tüm bunları ancak Amerikada yapabilecektir.



    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Bratz - Çılgın Kızlar [2007] Filmi izle

    Baslik: Bratz - Çılgın Kızlar [2007]
    Aciklama: Yasmin, Jade, Sasha ve Cloe her zaman birbirlerini desteklemektedir. Dörtlü liseye gitmeye başlayınca, son sınıf öğrencisi Meredith ile sürtüşme başlar. Kızlar kenetlenir ve Bratz grubu olarak çevre baskısına karşı savaşmaya girişirler. Gerçek gücün arkadaşlarının hakkını savunmak, hayallerinin ve tutkularının peşinden gitmekten kaynaklandığını öğrenir.


    Bölüm-2

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Rahibe - The Nun (2005) Filmi izle

    Baslik: Rahibe - The Nun (2005)
    Aciklama: Bir yatılı okulda kalan kız öğrenciler nefret ettikleri, rahibeyi öldürürler. Fakat rahibenin hayaleti 17 yıl sonra geri döner ve kızları teker teker avlamaya başlar. Hayatta kalan kızlar da rahibenin hayaletiyle yüzleşmek için 17 yıl sonra terkedilmiş yatılı okula geri dönerler.







    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Jurassic Park 1

    Baslik: Jurassic Park 1

    Aciklama: Michael Chrichton'ın aynı adlı,çok satan romanından dahi yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan,bütün zamanların en başarılı yapıtlarından birisi olarak tüm Dünya'da izlenme rekorları kıran olağanüstü bir film. Mağaralarda yapılan kazı çalışmaları sonucunda dinazorların yaşadığı tarih öncesi çağa ait bazı sivrisinek fosilleri bulunur.Milyarder John Hammond öncülüğündeki bilimadamları,son derece ilginç ve karmaşık testler deneyerek bu sivrisinek fosillerindeki kan örneklerini almayı başarırlar.Dinazorların DNA zinciri bir Afrika kurbasıyla birleştirilerek 65 milyon yıl önce yaşamış bu korkunç yaratıklar yeniden yaratılır.Hammond hükümetten kiraladığı bir adada klonladıkları bu vahşi hayvanlar için elektrikli tellerle çevrili bir hayvanat bahçesi kurmuştur.İhtiyar Hammond,bir hafta sonunda Doktor Allen gibi bazı işinde uzman bilimadamlarını Jurassic Park adını verdiği bu hayvanat bahçesini test ettirmek için adaya getirir. Ancak embiryolarını ele geçirmek isteyen biri, güvenlik sistemini devre dışı bırakınca serbest kalan dinazorlar adada dehşet saçmaya başlar...



    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Ölümcül Kardeşler - Dead Daughters (2007) Filmi izle

    Baslik: Ölümcül Kardeşler - Dead Daughters (2007) 
    Aciklama: Günümüz Moskovasında akıl hastası anneleri tarafından öldürülmüş 3 kız kardeşin hayaletleri, 3 gün boyunca izlemek üzere birini seçerler. Bu süre içinde seçtikleri kişinin ahlak değerleri standardların altında tepki verirse, o kişiyi telekinesis güçleri ile öldüreceklerdir.












    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Mistik Olay - The Happening (2008) - Tr Filmi izle

    Aciklama: Görünen bir uyarı olmadan ortaya çıktı. Birdenbire nereden geldiğibelli olmadan. Bir kaç dakika içinde Amerikanın bir çok şehrindesebebi açıklanamayan, kanınızı donduracak garip ölümler meydana gelmeyebaşladı. İnsan davranışlarındaki bu garip değişikliğe neyin sebepolduğu bilinmiyor. Yeni bir terrorist saldırı mı? Yapılan yüksekteknolojik deneylerde ters giden bir şeyler mi oldu? Bir tür şeytanitoksik silah mı? Yoksa kontrolden çıkan bir virus mü? Hava yolu ile miyoksa suyla mı bulaşıyor?  ve nasıl? Philadelphialı bir lise öğretmeni olan Elliot Moore bu gizemli veölümcül fenomenden kaçma yollarını aramaktadır. Bir evlilik krizieşiğinde olduğu karısı Alma ile yollara düşerler Trenle, arabayla bukorkunç sondan kaçmaya çalışmaktadırlar. Elliotın matematik öğretmeniarkadaşı Julian ve onun 8 yaşındaki kızı Jess, ile birliktePennsylvaniadaki tarım arazilerine ulaşmayı hedeflerler. Buradabilmedikleri bu korkunç saldırıdan kurtulacaklarını düşünmektedirler. Hiçbir yerin güvenli olmadığını daha sonra anlayacaklardır. Bu korkunçve görünmeyen katil her ne ise kaçılabilecek bir varlık değildir.






    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Chemical Wedding (2008) TrAltyazı Filmi izle

    Aciklama: Kimyasal deneyler üzerine geliştirilmiş yeniliklerin nasıl korkunç sonuçlar ortaya çıkaracağını kimse tahmin edemezdi...






    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Anne ve Baba - Mum and Dad (2008) TrAltyazı Filmi izle


















    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Testere 5 - Saw 5 (2008) - TrAltyazı Film izle






    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Otopsi - Autopsy (2008) TrAltyazı Film izle






    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Rose Red Konağı - Stephen King



    Büyük Ekran İzleyin

    2. Cd nin ilk 9 dakikası bozuktur.Lütfen filmi izlemeye 9. dakikadan sonra başlayınız.



    Büyük Ekran İzleyin

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Teksas Katliamı : Başlangıç

    CD 1


    CD 2

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Hayvan Mezarlığı 2 - Pet Sematary II Film izle

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Msn 9 İndir


    Msn 9.0 ile gelen yenilikler..


    * Kişilere özel ses atama ve ses menüsündeki değişiklikler






    * Engelleyip, spam(reklamcı) olduğu hakkında rapor etme.





    * Avatar seçme menüsü artık daha pratik

    * Hareketli GIF avatar desteği.

    * Kendi içinde çoklu oturum açma.


    Msn 9'u İndirmek İçin Tıklayın!

    Apatch Çoklu Oturum Açma Yaması İçin Tıklayın!

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Yok Artık, Çinliler Sapıttı!

    Evet değerli okurlar başlıktada belirttiğim gibi çinliler iyice işi çığırından çıkardılar. Neyden mi bahsediyorum? Çinliler "ÇAKMA İPHONE YAPTI" evet! Sonunda buda oldu ..

    Dünyada taklit telefon dendiğinde akla gelen ilk ülke olan Çin, bu kez kendini fena aştı... 

    Dünya üzerinde patenti alınmış, üretilmiş, satışa çıkarılmış bir ürünün özelliğini kopyalamak suç olsada ,Çin'de karma şekilde tasarlanmış ürün çıkartmak gayet normal. 

    Pchayat'ın haberine göre, bu kez yarı iPhone yarı Nokia N95'i bir araya getiren bir telefon tasarladılar.Sadece özellik olarak benzemekle kalmayan üründe, N95'in çift yöne kayan kapağıda aynı. 

    Wifi, 3.2 inç QVGA ekranı, Bluetooth 2.0, çim SIM kart, microSD yuvası video kaydetme özelliği ile beğeni kazanan telefonun fiyatı ise 400 dolar olarak açıklandı.

    Perşembe, Nisan 23, 2009

    Nokia PC Suite 7.1.26.0

    Nokia Pc Suite, bilgisayarınız ile mobil cihazınız arasında bağlantı kurmanızı sağlayarak, dosya ve veri transferi yapabilmenize olanak sağlayan, Nokia kullanıcılarına hitap eden Türkçe senkronizasyon uygulamasıdır.

    En yeni Nokia PC Suite, kullanıma ilişkin önemli yenilikler içermektedir
    Bağlantı durumu PC Suite’in başlangıcı esnasında ve uygulama tablasında gösterilmekte
    Bağlantı durumu her uygulamanın altyazı çubuğunda gösterilmekte
    Grafik ve uygulama sembollerinde güncellemeler verilmekte
    Kablosuz Bluetooth teknolojisiyle bağlantı kurmaya ilişkin kullanım yenilikleri kullanıcıya aktarılmaktadır

    -Nokia Pc Suite ile yapabilecekleriniz
    -Müziklerinizi telefonunuza aktarabilir
    -Telefonunuza uyumlu güncelleştirme ve ek yazılımları aktarabilir
    -Telefonunuzdaki bilgileri bilgisayarınıza aktarıp saklayabilir
    -Çeşitli resim ve video alışverişi yapabilirsiniz

    Çarşamba, Nisan 22, 2009

    Mely Love Hot Sexy Girl








    Çarşamba, Nisan 22, 2009

    Çocuklar, 23 Nisan Armağanınız Burada !

    Bu yıl, “Garanti Bankası’nın “23 Nisan armağanı” olarak Şanlıurfa ve Mardin’de gerçekleştireceği Garanti Mini Bank Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali", 24 – 27 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa, 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında ise Mardin’deki çocuklarla buluşacak.

    Garanti Bankası ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yıl ilk kez gezici bir festivale dönüştürülen “Garanti Mini Bank Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali” bu yıl rotasını değiştiriyor. Dünyanın dört bir yanından animasyonların, çizgi filmlerin ve son yılların ürünü olan birbirinden güzel ödüllü filmlerin gösterileceği festivali her iki kentte de tüm çocuklar aileleriyle beraber ücretsiz olarak izleyebilecekler.

    Şanlıurfa’da 24 – 27 Nisan tarihleri arasında Urfa Emek Sineması’nda başlayacak festival, "Mardin Sinema Derneği”nin katkılarıyla 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Sinemardin Sinema Salonu’nda devam edecek.

    Festivalin sunuculuğunu rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterlerle çocukların sevgisini kazanan Sinem Kobal yapacak. Kobal, ayrıca festival kapsamında düzenlenecek atölye çalışmalarında da çocuklarla bir araya gelecek.

    Türkiye’nin çocuklara yönelik ilk film festivali olan ve altı yıldır dünyanın farklı ülkelerindeki çocukları sinema aracılığı ile birbiriyle tanıştıran “Garanti Mini Bank 6. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali”, bu yıl da dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen filmlerle küçük sinemaseverleri dünyanın farklı coğrafyalarından, farklı kültürler, farklı renkler, farklı gelenekler ve yaşam tarzlarıyla tanıştıracak.

    Çocukların gelişim basamaklarına ve pedagojik yapılarına göre 3-6, 6-9, 9-15 yaş ve üzeri çocuklara uygun olarak hazırlanan festival programında, 3-6 ve 6-9 yaşlara yönelik filmlerin gösterimi önceki yıllarda olduğu gibi masalcı abla eşliğinde, 9 yaş ve üzerine yönelik filmlerin gösterimi ise Türkçe seslendirme ile gerçekleştirilecek. Festival boyunca çocuklar dünyanın birçok ülkesinden, aralarında çizgi filmlerin de bulunduğu uzun ve kısa metrajlı 30'a yakın filmi izleme olanağı bulacak.

    Festival Bölümleri

    Festival filmleri bu yıl; “Çizgi Kahramanların Maceraları”, “Eyvah Büyüyorum”, “Hayvanlar Alemi”, “Oyun Bahçesi” ve “Miniklere Masallar” gibi renkli bölüm başlıkları altında gösterilecek.

    Çarşamba, Nisan 22, 2009

    Arkadaşım Canavar - Where the Wild Things Are

    Tür : Macera / Dram / Fantastik 
    Gösterim Tarihi : 11 Aralık 2009 
    Yönetmen : Spike Jonze 
    Senaryo : Spike Jonze , Dave Eggers , Maurice Sendak (Kitap) 
    Yapım : 2009, ABD 

    Oyuncular 

    Catherine Keener (Connie) , Max Records (Max) , Mark Ruffalo , Lauren Ambrose (KW) , James Gandolfini (Carol) , Catherine O Hara (Judith) 

    Arkadaşım Canavar , annesiyle tartıştıktan sonra evini terk ederek deniz kıyısındaki bir ormana kaçan Max adlı çocuğun maceralarını konu alıyor. 

    Max, onu kimsenin anlamadığını düşünerek bulunduğu ortama başkaldırır ve muzipliğin egemenliğindeki Vahşi Şeyler ’in ülkesine doğru yola çıkar.

    Bu macera filminin beyazperdeye uyarlanması sırasında benzersiz bir teknik de kullanılıyor. Oyuncuların sesleriyle hayat verdikleri karakterler, canlı aksiyon, kukla ve bilgisayar animasyon teknikleriyle en dinamik şekilde perdeye taşınıyor.

    Çarşamba, Nisan 22, 2009

    Katillerin Korkulu Rüyası!

    Angelina Jolie, Patricia Cornwell'in romanından uyarlanacak bir seride başrolü üstleniyor...

    (22 Nisan 2009) Patricia Cornwell'in roman kahramanı Dr. Kay Scarpetta beyazperdeye geçmeye hazırlanıyor. Fox 2000 tarafından hazırlanacak olan projede kahramanı Angelina Jolie canlandıracak. 

    Cornwell, Dr. Kay Scarpetta karakteri için 16 kitap yazdı. Fakat filmin ve belki de serinin kitaplardan farklı bir yön izleyeceği, doğrudan uyarlama olmayacağı söyleniyor. Seriden en son Scarpetta çıktı.

    İtalyan kökenli Dr. Kay Scarpetta, işkolik ve yalnız bir Baş Adli Tabib. Yemek sanatı özel ilgi alanı. Katiller ise bu zeki ve becerikli kadına özel bir ilgi gösteriyor. 

    Beyazperde, Angelina Jolie'nin yüzüyle ilgi çekici ve sıradışı bir dedektife kavuşacak.

    Çarşamba, Nisan 22, 2009

    2012 Olimpiyat Oyunları Londra'da


    Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin Singapur'da yaptığı oylama sonucunda Londra 2012 Olimpiyat Oyunlarını düzenlemeye hak kazandı.
     


    İlk üç turda Moskova, New York ve Madrid en az oyu alarak oylama dışında kaldılar.

    Son turda ise Londra ve Paris yarıştı.

    Singapur'da yapılan oylama öncesi, beş aday ülke, Londra, Madrid, Moskova, New York ve Paris, Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyelerine son sunumlarını yaptılar.

    Sunumların ardından oylamaya geçen Komite üyeleri, üç tur oylama sonucunda, sırasıyla Moskova, New York ve Madrid'i eledi.

    Londra ve Paris favori aday kentler olarak değerlendiriliyordu.

    İngiltere'nin başkenti, Olimpiyat Oyunları'na son kez 1948'de, Paris ise 1924'te evsahipliği yapmıştı.

    Aday kentlere projelerini tanıtmak ve soruları yanıtlamak için verilen sürede Fransa'nın sunumuna Cumhurbaşkanı Jacques Chirac katıldı.

    İngiltere Başbakanı Tony Blair de hafta başında Singapur'a giderek Londra adına temaslarda bulunmuştu.

    Fransa'nın sunumunda Leon ve Büyük Mavi filmleriyle tanınan yönetmen Luc Besson'un çektiği bir film kullanıldı.

    Paris Belediye Başkanı Bertrand Delanoe, video gösteriminden sonra yaptığı konuşmayı "Paris'in Olimpiyatlar'a ihtiyacı var, Paris Olimpiyatlar'ı istiyor, Paris Olimpiyatlar'ı seviyor" sözleriyle noktaladı.

    Cumhurbaşkanı Chirac da ona "Paris'in ve Fransa halkının kalbi, 2012 Olimpiyatları'nın yapılacağı yer olma umuduyla atıyor" diyerek katıldı.

    New York adına konuşmayı New York Senatörü Hillary Clinton, Belediye Başkanı Michael Bloomberg ile eski Olimpiyat yarışçıları Bob Beaman ve Muhammed Ali yaptı.

    Bloomberg, kentinin 2001'deki terör saldırılarının yaralarını hızla sardığını anımsatarak, aynı kararlılığı Olimpiyatlar için göstermeye hazır olduklarını söyledi.

    Moskova'nın sunumunda ise Başkan Vladimir Putin'in daha önceden kaydedilmiş konuşması gösterildi.

    Putin, 'Olimpiyat tarihinin en iyi yarışmasını' düzenleme sözü verdi.

    Oylama öncesinde, yarışın çekişmeli geçeceği belirtiliyordu.

    Aday ülkelerden birisinin oylamayı kazanabilmesi için 99 üyenin oy kullanabildiği ilk turda oyların yarısından fazlasını kazanması gerekiyordu.

    Son dakikaya kadar komite içinde kararsız delege sayısının 10 ile 20 arasında olduğu belirtiliyordu.

    ©2009 All Rights Reserved | Tüm Hakları Saklıdır.